Skip to content

Партньори и приятели на АСЕБ

Искрено благодарим на нашите верни партньори, спонсори и приятели, с които заедно правим електическите превозни средства предпочитания начин за автомобилен транспорт в България и повишаваме качеството на въздуха в градовете, който все по-малко се замърсява от изгорелите газове на двигателите с вътрешно горене.

Всички партньори в програмата “АСЕБ EV+” правят избора на електромобил още по-предпочитан заради допълнителните бонуси и стимули, които всички собственици на електромобили могат да получат чрез членството си в АСЕБ.

Благодарим на Кауфланд, за цялостната им стратегия за подкрепа на електромобилите с поставянето на безплатните станции за свободно зареждане, както и за материалната и нематериална подкрепа на Националните срещи на АСЕБ през 2018, 2019 и 2020.

ПроКредит е първата банка в България със специализиран кредит за покупка на електромобили още от 2016г. През Октомври 2020г. банката става първият корпоративен член на АСЕБ предлагайки специални условия за членовете.

Fines Charging е първата частна мрежа от зарядни станции в България, която предоставия специални условия за зареждане на членовете на АСЕБ.  

ABB е партньор на АСЕБ, който предоставя на членовете специални условия за закупуване и инсталиране на зарядни станци и инфраструктура.  

JT Design подкрепя АСЕБ още от самото начало, като спонсорира изцяло изграждането на уебсайта и електронната платформа за членове на асоциацията. 

CSR Bulgaria е Българската мрежа за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие, която е стратегически и медиен партньор на АСЕБ в диалога със бизнеса, администрацията и другите заинтересовани страни.

Inflow е българска компания за организиране на събитийни иновации и бранд преживявания, която ни подкрепя при организирането на събитията и инициавитивите на АСЕБ.